Förra veckan

Förra veckan sprang jag ikapp med mig själv kändes det som. Det är ingen rolig känsla.
 
Tillslut blev det i alla fall fredag och då kom jag till skolan rustad till tänderna med muffins till barnen och en stor pepp på personalfest.
 
Allt hände på en och samma dag plus lite till. Och utan att jag visste ordet av var klockan ett på natten. Muffinsen var uppätna, ölen urdruckna och jag hade haft en jättebra dag.
 
Helgen kunde inte ha kommit lämpligare och som en guldkant slapp jag bli bakfull på lördag. Lördagen spenderades ändå mestadels i en soffa där jag bland annat avnjöt en film med underbara Bill Murray.
 
 
Cupcakes kallas dom visst.
 
 
Oavsett så var dom goda. Den här åt jag själv.
 
 
BILL!

Inspiration

I måndags skulle jag hålla i punkten "Skapande timme" som vi har börjat med på jobbet. Direkt hemkommen från Stockholm kände jag mig lagom oförberedd och vimmelkantig.
 
Min kollega tipsade om ett höstpyssel med en himmla massa vikande som tillslut skulle bli ett höstlöv. Det var roligt och så men inte helt hundra kände jag.
 
När vi hade vikt ett tag var det ett barn som i sin iver började limma och det blev lite tokigt. Men ur det misstaget föddes ett annat, lite roligare pyssel. För enligt de andra barnen såg misstaget ut som ett rävansikte!
 
Och på den vägen är det.
 
 
 
 
 

I goda vänners lag

I helgen har jag befunnit mig i Stockholm. Där har jag bara umgåtts med folk från västkusten. Det har varit en lisa för själen.
 
Vi har ätit gott, skrattat gott, tagit del av "god" kultur och gosat oförskämt mycket med en alldeles särskilt gullig bebis.
 
Men det som alltid slår mig är hur jag aldrig får välja mina intryck i huvudstaden. Jag matas och matas och matas tills min hjärna inte orkar mer. Det svider i ögonen och jag somnar så fort jag får en tyst stund. Så även om jag saknar mina fina vänner så är jag glad åt att vara hemma igen.
 
 
Snabbtåget Umeå-Stockholm, sex och en halv timma!
 
 
Moderna museet!
 
 
Rump-selfie!
 
 
Utställningen heter Skulptur efter skulptur och visas på moderna museet fram till Januari nästa år. Jag uppskattade den jättemycket!