Idiotisk reklam

Här om dagen när jag cyklade hem genom stan lyckades jag bli riktigt ilsken inte mindre än två gånger.
 
Det finns så extremt mycket dum reklam och här kommer två av dom dummare:
 
 
Från Vero Moda: Tre kvinnor som hjälper till att föda det sjuka kroppsidealet som jag som kvinna måste förhålla mig till (eller ja... värja mig mot). Men hur sitter dom? Det ser sjukt obekvämt ut! Och varför interagerar dom inte med varandra alls?
 
 
Från gallerian Utopia i Umeå: Jaha, allt är möjligt säger ni! Är det möjligt att fixa syrrans dåliga rygg? Är det möjligt att fixa löneklyftorna i samhället? Är det möjligt att fixa de dåliga arbetsförhållandena för dom som producerar era produkter? Kan ni möjligtvis sluta håna alla som på grund av dålig hälsa eller social utsatthet inte har öppna dörrar till de möjlighter ni pratar om. Så idiotiskt!

Mera origami

Det är så skönt att vika. Det stänger ute bruset och målet är tydligt. Det är också fascinerande att tänka på geometrin bakom och att det verkligen fungerar.
 
I veckan blev det en annan sorts stjärna och en pyramid.
 
 
 
 

Han och hooon

Asså, här om dagen var jag på Maxi. Jag skulle köpa te till min onda hals. Men jag fick en äcklig smak i gommen, där vid te-hyllan.
 
 
Vad är dealen med det här? Varför finns dom? Varför föder dom tanken om att kvinnor är skira, snirkliga och behöver balanseras? Såna himla dumheter. SKÄRPNING!