Inget särskilt... eller?

Vad har hänt det här året?
 
Inget särskilt...
 
Men det är inte sant. För det har hänt massor. Det är bara det att jag känner mig som densamma.
 
En sak som har hänt är att jag har bytt jobb - också anledningen till att det blev tyst här ett tag. Jobbet var/är så kul och kräver så mycket att jag inte orkade skriva. Vi ska få en ny rektor på jobbet och jag har orimligt stora förhoppningar för vad det ska innebära för vår fritidsverksamhet. Jag tror nog att vi i vanlig ordning kommer att få driva våran egen utveckling om vi vill att den ska ske. Tur jag har bra kollegor!
 
En annan sak som har hänt är att jag har bestämt att jag vill bli förälder med mig själv. Jag har gjort några försök i Köpenhamn som tyvärr inte lyckades. Men jag har i alla fall försökt. Det har varit utarmande, roligt och spännande.
 
En tredje sak som har hänt är att jag har köpt en lägenhet. Lite motvilligt men rätt i min tid. Där kanske jag så småningom kan bo tillsammans med mitt barn. Önska mig lycka till.
 
Vidare mot 2017!
 
Min bästa klapp i år var en riktigt bra radio till min nya lägga.

Gissa sysselsättningen

Denna jävla jul. Inget gratis ledigt. Ingen snö att åka skidor på. Ingen hälsa att tala om (är inne på andra förkylningen på en månad). Kan det bara vara över!!?
 
Och som grädde på moset kommer jag att använda mina surt förvärvade lediga dagar på nåt så överjordiskt tråkigt som att packa alla mina saker i lådor. För i mitten av januari flyttar jag till ny/egen lägenhet. Kul? Njä!
 

Sjukaste julkalendern

Nu kanske ni tror att jag inte har haft nån julkalender. Men det har jag faktiskt!
 
Min julkalender har gått ut på att vara olika procent frisk sen första december till 24:e december. Jag räknar med att vara 100% frisk på julafton och den första i månaden var jag på 0% frisk. Det är spännande att vakna varje morgon och känna efter vilken procent frisk julkalendern bjuder på idag.
 
På Lucia var jag på 25% frisk fast ändå på jobbet - samtal till hälsocentral ingick.
 
I lucka 17 (idag) är jag på 50% friskkänsla och har vågat mig på ett cafébesök efter att ha fått fantastiska 12 timmars sömn.
 
Ja ni hör ju! Rafflande nerräkning till jul. Observera min positiva inställning - jag räknar på hur många procent frisk jag är, alltså inte fokus på själva sjukdomen utan vägen mot att bli frisk!