Stileben

Jag tycker att det är roligt att göra små stileben här hemma med prylar jag tycker är vackra.  Kanske ett försök från min sida att få leva i ett inredningsmagasin. Men kul och kreativt känns det. Jag har ju många prylar jag tycker är vackra så ingen idé att alltid ha dem instängda i nåt skåp.
Brickan kommer från Lagerhaus liksom salt och peppar-ströarna, chilin och tomaterna har jag odlat själv och resten av prylarna inkusive duken är från secondhand.
 Detta lilla sidobord i vitmålad rotting köpte jag för 40 kronor på returbutiken här i Umeå. På den står ett kvinnomärke som jag tecknat, en monstera som vi rotar och en skål från loppis.

Skapande

Jag har nog redan skrivit här om hur fint det är att vara ledig som skapande person. Jag ser tecken på att många i min omgiving, under semestern orkar och vågar de där projekten som det har kliat i fingrarna att få ta tag i hela våren. Underbart.
 
Jag själv har sytt, klätt om stolar och, som sagt, försökt teckna en del.
Neongula fält, neonrosa fält och grafitgrått.
Syrrans katt igen, fast på ett annat sätt.
Passade fint i ett sovrums-stileben :)

En pappa på besök

I helgen och veckan har min pappa varit på besök. Han och hans sambo bilade upp för att hänga med mig några dagar. Det var fint eftersom pappa inte hade sett Umeå innan. Jag tror att han tyckte det var ett trevligt ställe och jag tror att han såg hur mycket jag trivs här.
 
Vi hann bland annat med en tur till havet och stugan, restaurangbesök och pizza och EM-final i fotboll hemma hos mig. Fint som snus.
Pappa!
Jag bjöd på dessa muffins med havretopping som var redigt goda. Recept hittar du här.